TTIP is moeilijk als Obama erfgoedbeleid

TTIP is moeilijk als Obama erfgoedbeleid

[] Europa en de Verenigde Staten plannen om een nieuwe ronde van onderhandelingen rond "Europa en de Verenigde Staten over de Attree’s Trade and Investment Partnership Agreement" (TTIP) houden om ervoor te zorgen dat de ontwerptekst in de verschillende onderhandelingen wordt bereikt in de zomer van deze zomer, maar een aantal van hen de meest gevoelige onderwerp, een consensus bereiken over de toegang tot grondstoffenmarkt, service-industrie en overheidsopdrachten, de regelgeving wanneer dit najaar, en eindelijk compleet de onderhandelingen aan het eind van het jaar. Van de huidige ontwikkeling trend, is de tijd van zowel inhoudelijke als handelsbesprekingen zeer beperkt. In veel van haar handelspartners experts, is het noodzakelijk om het verschil tussen Europa en Amerika te elimineren in zo’n korte periode van tijd en verspreiden twijfels van de mensen, TTIP waarschijnlijk geworden Obama na verwijdering. Policy Heritage.

  US Europe TTIP onderhandelingen begonnen in 2013, kwesties in verband met handel in diensten, overheidsopdrachten, regels van oorsprong, technische handelsbelemmeringen, landbouw, douane en handelsbevordering.

Aan het einde van vorige maand, beide partijen eindigde de dertiende ronde van de onderhandelingen in New York. Op basis van beide partijen, deze ronde van de onderhandelingen zijn duidelijk, maar sommige gevoelige kwesties zijn nog steeds opgeschort.

De Europese en Amerikaanse onderhandelen vertegenwoordigers uitsluitingen uitgewisseld van 97% van de invoertarieven van vorig jaar 97% van de invoertarieven, en behouden van 3% van gevoelige producten belastingen.

  De internationale milieuorganisatie "Greenpeace" is een 240-pagina geheime documenten met betrekking tot TTIP onderhandelingen, waaronder de Amerikaanse onderhandelingspositie en het interne document van de EU heeft gereageerd op de voortgang van de onderhandelingen aangekondigd, in de hoop om de transparantie van de onderhandelingen te bevorderen en het aantrekken van de publiek om deze controversi?le handel. Discussie over de overeenkomst. Dit document onmiddellijk veroorzaakt een opschudding in Europa, en werd een negatieve gebeurtenis van het Europese volk te TTIP steun voor het Europese volk. Als documenten bekendgemaakt door documenten, hebben de Dao Yingan politici en twijfels van het publiek op TTIP onderhandelingen verder te verdiepen, en de twee partijen in Europa en Amerika de nieuwe schaduwen afgerond voor het einde van dit jaar. Voor TTIP, zijn er meer mensen in Europa.

Vorige maand Obama bezocht Europa, de Duitse organisaties en sociale groepen gezamenlijk gestart met een grote parade tegen TTIP.

In de EU-lidstaat, de stem bekritiseerde TTIP onderhandelingen aanzienlijk toegenomen.

Sommige van de Sociale People’s Parlement van het Duitse Federale Parlement vraagt de opschorting van de onderhandelingen. Duitse Sector Leaders, Horster Zekel, zei dat als hij de volledige TTIP onderhandelingen inhoud niet openbaar te maken, zal hij een beslissing van de overeenkomst te betalen.

De Franse minister van Buitenlandse Handel secretaris Matias Felkir zei dat de Franse zal weigeren om de Europese en Amerikaanse self-contained onderhandelingen overeenkomsten te accepteren.

  Met het oog op het vermoeden van nationale politici en EU te verlichten, Obama is in het bezoek van Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

"Dit is het beslissende moment," zei Obama in Hannover, "als een verenigd, vrede, vrijheid, gediversifieerd en gratis vermarkting is begonnen om de resultaten van de afgelopen decennia te twijfelen, dan kunnen we niet op andere plaatsen in de wereld verwachten. vooruitgang kan worden voortgezet. Na de belichting onderhandelingen document, de US Trade Representative Office een verklaring afgegeven dat "hoewel de Verenigde Staten geeft geen commentaar op de geloofwaardigheid van de zogenaamde lek-bestand, zelfs in het beste geval, de interpretatie van deze documenten lijkt misleidend zijn, slechtst het resultaat is dat de interpretatie is volkomen verkeerd.

"De Amerikaanse Witte Huis woordvoerder in Onester 2e zei dat hij niet bang dat de openbaarmaking van de onderhandelingen een substanti?le impact hebben op TTIP onderhandelingen zullen hebben, en de Verenigde Staten is nog steeds in voor de voltooiing van TTIP onderhandelingen aan het eind van dit jaar.

  De onvrede van TTIP binnen de Verenigde Staten neemt toe. De Amerikaanse Kamer van Koophandel is niet gebleken de onderhandelingen papier, maar het betekent dat de Amerikaanse activiteiten zal streven naar een Europese en Amerikaanse self-handelsovereenkomst met de hand liggende zakelijke betekenis te bereiken. De US Environmental Organization Mountain Club (Sierra Club) een verklaring afgegeven dat de mededeling bleek dat de Amerikaanse onderhandelingspositie bescherming van het milieu en te reageren op de klimaatverandering inspanningen zullen verzwakken, en de Europese en Amerikaanse zelfstandige onderhandelingen "gaat in de verkeerde richting ."

 In het bijzonder, Obama is in verlegenheid gebracht, en sinds het begin van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de grote conservatieve macht vertegenwoordigd door Donald Trump, de Republikeinse kandidaat, verzet zich tegen immigratie en vrijhandel. In feite is de steun van de mensen steeds lager en lager, is uitgegroeid tot een grote korte plank voor deze onderhandelingen.

Uit een enquête vrijgegeven door de Betastan Stichting van Duitsland toonde aan dat het scherp dan twee jaar geleden is gedaald.

Volgens de enquête, in Duitsland, 33% van de respondenten tegen TTIP, supporters alleen goed voor slechts 17%, en nog eens 30% van de respondenten zei dat ze niet vertrouwd zijn met TTIP en kon niet oordelen, in de Verenigde Staten, 18% respondenten tegenstelling TTIP, supporters alleen goed voor slechts 15%, en 46% van de respondenten geeft aan dat TTIP niet begrijpen en kan niet oordelen.

Twee jaar geleden, 55% en 53% van de respondenten in Duitsland en de Verenigde Staten steun TTIP. Vanwege de felle kritiek, in combinatie met de onderhandelingen zijn nog niet gevoelige kwesties aangeraakt, Franse ambassadeur ambassadeur in de Verenigde Staten van mening dat de overeenkomst niet kan worden bereikt voor het einde van de regering Obama.

Obama heeft de aanpassing toe te laten, en het is onmogelijk te verwachten dat de overeenkomst voor het einde van dit jaar worden goedgekeurd, "Maar ik verwacht dat wij de overeenkomst af te ronden." Alle teksten, afbeeldingen, audio- en video-manuscripten en elektronische tijdschriften zoals "Economisch Referentie Nieuws" of "Economisch Referentienetwerk" zijn auteursrechtelijk beschermd door het economische referentie-nieuws. Elke vorm publiceren en spelen.